tirsdag den 27. oktober 2009

Pandekager


I tænker sikker, hvorfor lave canadiske pandekager, når man kan lave amerikanske. Ser du, der er en kæmpe forskel. Amerikanske pandekager er små og de bruger meget smør. Canadiske er tykke og bruger ikke så meget smør. Jeg kan sige, som et faktum, at du bliver gladere af at spise canadiske, end du før af at spise amerikanske. Hvordan laver du dem så, spørger du? Det skal jeg vise dig.


CANADISKE PANDEKAGER
180 gram hvedemel
2 tsk bagepulver
2 spsk sukker
en knivspids salt
2,5 dl mælk
2 spsk smør



Du blander overstående ingredienser i en skål. Du blander det rundt indtil det er jævnt. Der efter varmer du en pande op, (husk! den må ikke være får varm) put lidt smør på. hæld nu lidt dej på panden, men pandekagerne skal være små og runde. Der skal cirka kunne være 4 per pande.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar